Zenuwpijnen

De NovelCure methode

28 augustus 2016, Zaandam

Verhaal van een vader

Maart 2014 kreeg hij pijn in zijn borst. We zijn toen naar de huisarts geweest en die had niet 1-2-3 een antwoord hierop. Volgens haar zou het waarschijnlijk vanzelf weer overgaan. Dit was inderdaad zo. Na 3 weken was de pijn weg.

Mei 2014 kwam de pijn weer terug. Weer naar de huisarts geweest die hem vervolgens naar het Zaans medisch centrum heeft doorverwezen.
Na enkele testen en scans waarop ze niets konden vinden dachten ze dat het "het syndroom van Tietze" was. Hij werd hierna, inmiddels begin december 2014, doorgestuurd naar Leiden (LUMC) waar ze verder onderzoek gingen doen.

Ook hier dachten ze eerst aan "het syndroom van Tietze" maar ze wilden ook nog eerst een botscan doen om helemaal zeker te zijn.
De botscan liet helemaal niets zien dus volgens hen was het dus ook geen "syndroom van Tietze". Ze dachten meer aan overbelasting!!!! en konden voor de rest niets voor hem doen.

10 maanden later had hij nog steeds last.

Via mijn werkgever, Focus Care Pharmaceuticals, kwamen we in contact met NovelCure.
Na een bloedanalyse kwam NovelCure met een kuur waarbij mijn zoon gedurende 3 maanden 2x daags in totaal 27 tabletten (voedingssupplementen), 14 om 13, moest slikken. Tijdens deze kuur was de pijn even weg en kreeg hij zijn eetlust weer terug. Aan het einde van de kuur was de pijn wel weer terug. Een domper maar we waren wel positief op de kuur want de pijn is toch zo'n 3 weken weggeweest.
Na overleg en een nieuwe bloedanalyse hebben we besloten om voor nog een kuur te gaan. Nu moest hij gedurende 3 maanden 2x daags 9 tabletten slikken.

" Het resultaat is verbluffend. "

Het resultaat is verbluffend. We zijn ziekenhuis in en uit geweest en niemand wist wat het was of kon er iets aan doen. Je moet er maar mee leren leven!!!

De pijn in zijn borst is weg en nu zo'n 9 maanden verder heeft hij nog steeds geen last/pijn van zijn borst. Ikzelf ben nogal sceptisch over alternatieve methoden maar dit is echt top. Niets is zo erg als je kind te zien lijden en dat is nu niet meer zo.

Vader van Richard

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden