Uitblijven menstruatie

De NovelCure methode

  • Home
  • Menstruatie - uitblijven menstruatie

Januari 2013uiteindelijk dat puzzelstukje gevonden voor herstel van uitblijven menstruatie

Graag schrijf ik in het kort mijn verhaal op wat betreft mijn verleden van het uitblijven menstruatie probleem.

Tot voor een aantal jaren geleden menstrueerde ik niet of nauwelijks.
Toen ik 17 jaar was ben ik bij een gynaecoloog geweest, daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op de vraag waarom ik nog niet menstrueerde, ook niet na een klein onderzoek. Het advies was dat ik aan de pil moest gaan, dat heb ik een tijd gedaan en ben er daarna weer mee gestopt om naar andere oplossingen te zoeken o.a. Tibetaanse geneeskunde (kruidenpillen) en voetreflex- massage zonder resultaat.

Uiteindelijk via de huisarts nog een keer naar een gynaecoloog gegaan. Deze constateerde meteen dat ik PCOS (polycysteusovariumsyndroom) had en er verder niks aan te doen was. Het advies was om de pil weer te gaan slikken en als ik zwanger wilde worden contact op te nemen. Ik voelde me hierbij weer niet fijn omdat
het menstrueren dan op een onnatuurlijke manier gebeurd.

Vrijwel direct hierna, ben ik via via in contact gekomen met NovelCure. Na 2 kuren te hebben gevolgd heb ik een normale menstruatiecyclus en voel ik me veel beter.

Ik ben door de kuren ook zeer verbeterd in mijn emotionele toestand (of hoe je dat ook noemt) voor de kuren voelde ik mij vaak heel neerslachtig. Ik had echt last van mijn hormonen/emoties/gevoel, gelukkig is dat dus door de kuren gestabiliseerd.

Met vriendelijke groet,

Diana de Wit

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden