Prostaatklachten - Ochtendstijfheid

De NovelCure methode

  • Home
  • Prostaatklachten - Ochtendstijfheid

"Op de lezing hoorde ik echter dat juist deze klachten
verholpen konden worden en dat trok mij over de streep."

Zowel mijn vrouw als ik interesseren ons zeer in gezondheid, mede door dat er in onze omgeving een aantal familie en vrienden zijn gestorven zijn aan ziek en zeer. We zien dat er veel mis kan gaan in de reguliere sfeer door gebrekkige of onjuiste informatie. Tegenwoordig is het zaak dat je zelf op onderzoek uitgaat, en zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in handen neemt.

Eind 2010 kwam ik met mijn vrouw in contact met NovelCure en woonden wij een lezing bij. Ik kan behoorlijk sceptisch naar alternatieve behandelingen kijken en ook dit keer luisterde ik zeer kritisch naar wat de wetenschapper te vertellen had. De inhoud van wat hij aan informatie bracht en het vertrouwen dat hij wekte, liet mij en mijn vrouw echter besluiten een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Wat mij vooral aansprak was, het meten is weten verhaal!

Ik had geen enorme klachten, wel een aantal vervelende ongemakken welke ik aan mijn leeftijd van 55 jaar toekende. Stijfheid bij het opstaan, bij een dag in de tuin werken een week met overal pijn lopen, bij het urineren een minder krachtige straal en vaker nadruppelen. Lastig, maar ja, ik werd ook een jaartje ouder. Op de lezing hoorde ik echter dat juist deze klachten verholpen konden worden en dat trok mij over de streep.

Bij de uitslag van het bloedonderzoek was ik verbaasd hoe treffend de cijfers mijn gezondheid projecteerden met mijn gevoelswaarde. De analyse waarvan wij eerst niets begrepen ging leven door de interpretatie van NovelCure.

Al bij de eerste kuur bemerkte ik een zeer positief resultaat. Mijn energie (waar ik al niet over te klagen had) ging met sprongen vooruit. Mijn ochtend stijfheid verdween, en mijn prostaatklachten verminderden al na een dag of tien. Het bloedonderzoek na drie maanden toonden een enorme verbetering aan welke volledig overeenkwam met mijn gevoelswaarde. Ik was na 1 kuur dan ook klaar. Als ik nu een dag in de tuin werk is mijn herstelperiode veel korter dan voorheen: slechts op de dag na de gedane tuinarbeid voel ik mijn gebruikte spieren. Ik voel me echt weer jaren jonger! Als mijn klachten weer wat zullen gaan toenemen aarzel ik niet tot een nieuwe kuur via NovelCure.

Ik ben zeer goed begeleid door NovelCure. De begeleiding gaat telefonisch en per mail. Ik heb dit als groot voordeel ervaren als ondernemer. Geen ergernis over wachttijden voor een consult, de zeer gedegen en uitgebreide informatieve mail is zo compleet dat er weinig vragen overblijven. Als er vragen zijn dan is telefonisch contact altijd mogelijk: Het NovelCure- team werkt zeer correct.

Ronald Groot

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden