Hoge PSA waarde

De NovelCure methode

L.S.

25 December 2010, van Jan Dekker, geboren 20/04/1945

Mijn ervaring is dat de medici bij wie ik onder behandeling was: 2 urologen, 1 drs. en de ander Dr. dus gepromoveerd, heel veel weten van 1 onderdeel, maar daardoor de plank misslaan door niet naar het geheel als mens te kijken. Voor mij was het een nare ervaring en vooral werd mij duidelijk dat ze medicijnen hadden gestudeerd en zich hadden gespecialiseerd, maar niet in staat waren goed naar mij als mens en patiënt te luisteren.

Na 2 x Biopten afgenomen te hebben waar iets mis mee was gegaan namen zij nog een derde af met de nieuwste Hispo scan om maar genoeg onderzoeken te hebben gedaan ( zo werd mij verteld) om het instrument te kunnen valideren.
Tegelijkertijd vernam ik dat ik een veel te hoge PSA waarde had (12.8) en heeft een vriend mij naar Novelcure verwezen.

Binnen 3 dagen kon ik bloed af laten nemen en de uitslag kwam 2 weken later half augustus. In die tussentijd waren mij al diverse producten voorgeschreven, t.w. Glutathion in combinatie met Profavlon, naast nog wat producten om te ontgiften en om de stress die behoorlijk was opgelopen de laatste anderhalf jaar in te dammen.

Glutathion heeft er voor gezorgd dat mijn PSA waarde na 3 weken van 12.8 terug naar 9.6 was. Weer 3 weken later 6.5 en weer 5 weken later zelfs 5,8. Het schommelt nu steeds rond de 6.5 is sinds gisteren weer 6.4 . Kortom het helpt.

Toen ik bij de behandelend uroloog kwam in September vroeg ik hem hoe dat nu kon dat mijn PSA waarde opeens 6.5 was: hij wist het niet.
Toen ik vertelde dat ik Glutathion had genomen zei hij: “Een niet gevalideerd middel dus.
Maar het helpt en de tumor is nu fijn slapend en daar gaan we niets meer aan doen.”

Ik ben heel blij dat er door NovelCure naar de mens in het geheel wordt gekeken en dat ik hier serieus ben genomen. Zonder Biopten, zonder kans op infecties, zonder operatie, en geen artsen/ specialisten meer die na gegevens te hebben ingevoerd in hun computer vanaf hun beeldscherm resultaten en behandelplannen bespreken.

Echt wat een fijne ervaring heb ik met NovelCure: Voorlopig zweer ik bij Glutathion in combinatie met Profavlon.

Gek genoeg worden de kosten van deze NovelCure methode, die echt helpt, niet vergoed.
De 3 Biopten onderzoeken à raison van € 1.200, die niet helpen, wel.

Een rare wereld, toch?!

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden