Gewrichtsreuma

De NovelCure methode

Beste NovelCure,

Graag deel ik mijn ervaring met NovelCure middelen om geïnteresseerden te informeren.

Mijn verhaal gaat over twee ervaringen, van mijn partner en mijzelf.

Mijn partner heeft geleden aan te laat ontdekte darmkanker. Hij is geopereerd en heeft een stoma gekregen. Fysiek was hij totaal nergens meer toe in staat. Met behulp van Leen zijn scherpe analyse en de benodigde middelen was hij in 3 maanden al tot veel in staat en energieker. Hij ging weer werken en begon aan een tweede kuur. De oncoloog wist niet wat hij ervan moest denken, maar vond hem goed opknappen.
Helaas heeft zijn situatie ertoe geleid, dat hij toch is overleden.

Die paar jaar zorg heeft zijn tol geëist voor mij en mijn dochter. Ik ontwikkelde gewrichtsreuma. Op een middag, het sloeg in als een donderslag bij heldere hemel , begon een gewricht te ontsteken. Ik had geen idee wat ik had. Drie dagen later hetzelfde gewricht aan de andere kant, en dat ging zo maar door. Ik kon niet meer functioneren. Mijn hoofd en lichaam waren totaal gescheiden.

Na de bloedanalyse heb ik de middelen direct aangeschaft, met de goede ervaring van mijn partner in mijn achterhoofd. Na 14 dagen de kuur te hebben geslikt, had ik geen ontstekingen meer. De kuur heb ik, samen met een nog beter voedingspatroon, afgemaakt. Mijn bloed is nu beter, maar na analyse, toch nog niet goed genoeg. Fysiek voelde ik mij beter dan lange tijd. Mijn geheugen begon weer te werken, mijn zicht werd beter. De tweede kuur heb ik net in huis. Mijn opdracht is te zorgen voor rust en goede voeding.

De reumatoloog moet nog zien dat ik niet meer naar het ziekenhuis hoef. Ik ben ervan overtuigd.

Dankzij Leen heb ik mijn leven weer terug.
Zeer veel dank daarvoor.

13 juni 2018

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden