Extreme vermoeidheid en woede-aanvallen

De NovelCure methode

  • Home
  • Extreme vermoeidheid en woede-aanvallen

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk, en bewonder

Guus is 5 jaar als we aan de bel trekken bij Leen. Het mannetje is steeds maar moe, valt overal in slaap en gedijt totaal niet.

Volgens het reguliere bloedonderzoek en meerdere arts bezoeken is er niets met hem aan de hand. Als hij echter naast de extreme vermoeidheid ook nog extreme woede-aanvallen krijgt, en met niemand meer wil knuffelen, moet er echt iets gebeuren.

En zo laten we een bloedonderzoek doen bij Novelcure. Hieruit blijkt dat er een bepaalde energiecyclus in de cellen niet wordt afgemaakt en zijn energie volledig weglekt. 1 op 1 schetst Leen Taal aan de hand van het bloed de gemoedstoestand van Guus.

Leen schrijft bepaalde supplementen voor die gezien de nog jonge leeftijd van Guus gedoseerd toegediend worden.

Het duurt een aantal weken voordat we een eerste resultaat merken. Guus kruipt weer bij zijn mama op schoot, wordt blijer, en valt minder snel in slaap. Langzaam maar zeker voltrekt zich een totale verandering in Guus.

We zijn nu ruim een jaar verder en Guus is van een bleek en mager ventje veranderd in een jochie vol levenslust. Wat zijn we dankbaar en blij dat Novelcure op zijn pad kwam.

Dankjewel Leen voor je zuivere analyse en beoordeling!

Een dankbare oma van Guus.

De getoonde informatie is correct en akkoord bevonden.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden