Rouwverwerking - chronische stress

De NovelCure methode

  • Home
  • Rouwverwerking - chronische stress

Sinds 2004 heb ik ervaring opgedaan met diverse kuren van Novel Cure humaan. Om weer een beetje goed in mijn vel te komen en alle opgelopen chronische stress mijn lijf uit te jagen, nam ik het hele pakket om te ontgiften, mijn stress te ondersteunen, en een middel vanwege darmklachten.

In 2005 kreeg ik aanvullend een kuur tegen overgangsklachten, die ik als 61-jarige weer helemaal terugkreeg, omdat ik niet langer oestrogeenpleisters mocht gebruiken van mijn huisarts wegens het risico op trombose.

Over de resultaten kan ik kort en positief zijn. Mijn lichamelijke ongemakken verdwenen, de opvliegers waren geleidelijk afgenomen en weg, maar er gebeurde meer. Ik voelde me weer lekker positief in het leven staan, ondanks het feit dat de situatie thuis lastig was met een doodzieke echtgenoot. Ik kon het leven weer aan, inclusief alle stress die de ziekte van mijn man veroorzaakte.

Na het overlijden van mijn echtgenoot in 2011 zocht ik weer hulp, omdat ik wist dat de nodige terugslagen beslist zouden volgen en ik niet opnieuw in een depressie met lichamelijke klachten wilde ondergedompeld worden.

Weer kreeg ik het hele pakket, na het bloedonderzoek. Opnieuw had ik de ervaring dat er meer resultaat geboekt werd dan verwacht. Vooral de geestelijke stabiliteit die ik ervoer na de lichamelijke verbeteringen, waren voor mij haast nog belangrijker. De kuren geven niet een simpele optelling van verbeteringen, maar een surplus. Eén en één is hierbij dus geen twee, maar drie.

Ik heb voor de zekerheid nog een potje staan als ondersteuning tegen stress. Ik vraag me af of ik dit wel zal gaan gebruiken voor de houdbaarheidsdatum is verstreken, want zoals ik me nu voel, kan ik de wereld makkelijk aan. Ik heb mijn rouw goed kunnen verwerken, omdat ik me geestelijk voldoende stabiel voelde. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik doe er zelf ook een boel aan om mijn conditie op peil te houden: ik sport en wandel veel. Heerlijk om te merken dat je als 68-jarige nog zo makkelijk met je lijf kunt omspringen.

Meriam Groot

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden