Prostaatkanker

De NovelCure methode

"Volgens de uroloog ligt de kanker volledig stil, en is uiterst verbaasd,
“U bent een medisch wonder”… zei ze, en hoopte dat dit spoedig voor meer mensen bereikbaar wordt."

ProstaatKankerStichting.nl nog geen uitgesproken voorstander van bevolkingsonderzoek naar prostaatkanker?

In een publicatie van begin 2015 wordt gesteld dat PSA meting elke twee jaar bij alle mannen in de leeftijd tussen 55 en 59 jaar 300 doden per jaar zou schelen. Dat zou blijken uit een groot Europees onderzoek waaraan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft deelgenomen. Het klinkt misschien raar maar ProstaatKankerStichting.nl is desondanks op dit moment géén uitgesproken voorstander van dit type bevolkingsonderzoek.

PSA-waarden in het bloed
Naarmate je ouder wordt stijgt de PSA-waarde. Op het ogenblik houdt men de volgende waarden per leeftijdsgroep aan waaronder je meestal goed zit:

Leeftijd waarde
40 tot 49 jaar 2,5
50 tot 59 jaar 3,5
60 tot 69 jaar 4,5
70 tot 79 jaar 6,5


Ik ben inmiddels een 72 jarige man. Bij mij werd in augustus 2014 in het Radboud ziekenhuis een forse prostaat kanker met uitzaaiingen metastase op de ruggengraad, en daardoor incomplete dwarslaesie geconstateerd .Je wordt standaard volgepompt met chemische geneesmiddelen, morfinepleisters en de hele rambam, 14 in totaal. ik ben er snel mee gestopt, bleek o.a. niet tegen morfine te kunnen.
Je wereld stort in. Een lange pijnlijke weg om transfers te maken uit de rolstoel, in en uit bed, en toilet. Zeer pijnlijke, door ontbreken van pijnstillers (morfine) weken in het revalidatie centrum Roessingh in Enschede, maar goed dat lukte en kreeg, binnen vier weken een stukje zelfstandigheid terug. Ik ben middelen gaan slikken die NovelCure had ontwikkeld. De aanvangswaarde van de PSA was in augustus 2014,
bij constatering van de ziekte 82.

In september 2014 werd hij 67
In december 2014 was de PSA 34
In februari 2015 PSA 11,2
In maart 2015 PSA 4,3
In april 2015 was de PSA 1,34
In oktober 2015 was de PSA 0,18
In december 2015 was de PSA 0,2

Vandaag voor controle geweest 27-1-2016 PSA < 0,1. Volgens de uroloog ligt de kanker volledig stil, en is uiterst verbaasd, “U bent een medisch wonder”… zei ze, en hoopte dat dit middel spoedig voor meer mensen bereikbaar wordt. En ook vandaag met een looprek 7 meter gelopen ,nog wel erg pijnlijk maar toch, op de weg terug naar een verbeterde kwaliteit van leven. Ik hoop dat NovelCure dit nieuwe middel snel geregistreerd of in ieder geval op de markt krijgt, in het belang van mensen. Maar zoals nu al blijkt zijn de bewust opgeworpen barrières door farmacie en klassieke geneeskundige wereld erg groot, dat is jammer want er gaat daardoor levenskwaliteit verloren. Ik heb daarom zelf besluiten genomen dit te gaan doen. Ik kan dan ook deze therapie van NovelCure van harte aan een ieder aanbevelen.

Kees de Vries

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden