Ongewenst kinderloos - miskraam

De NovelCure methode

  • Home
  • Kinderloos (ongewenst kinderloos) - miskraam

November 2012, mevrouw Vermeulen.

Hier een gelukkige moeder!

Na twee miskramen achter elkaar, kreeg ik het advies van mijn moeder om NovelCure in te schakelen. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar mijn wens om moeder te worden is uitgekomen.

Mijn bloed was onderzocht en ik ben de pillen gaan slikken die daarbij hoorden. En na een aantal maanden was ik opnieuw zwanger en had ik een geweldige zwangerschap voldragen. NovelCure heeft me ook tijdens de zwangerschap goed begeleid. Als ik me ergens zorgen over maakten kon ik altijd bellen en men stond me dan geduldig te woord. Mijn advies voor vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden of veel miskramen hebben gehad ga voor NovelCure!

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden